Detail dokumentu
Název: | Koření pro každé vaření |
---|---|
Autor: |
Lánská Dagmar kolektiv autorů |
Typ dokumentu: | MONOGRAFIE |
Předmětová skupina: | VAŘENÍ A RECEPTY |
Forma: | příručka |
Anotace: | Publikace seznamuje se škálou koření, užívaného v kuchyních celého světa. Autoři uvádějí u každého druhu koření jeho původ, obsah významných látek a způsob využití na nejrůznější pokrmy. Součástí jsou i různé recepty z celého světa, recepty na různé kořenící směsi, oleje, pasty, octy, omáčky, majonézy atd. |
Nakladatelství: | Práce |
Rok vydání: | 1975 |
Místo vydání: | Praha |
Rozsah: | 254 stran |
ID dokumentu: | 34354 |
Stav zdroje: | z internetu |
Formát dokumentu: | Text |
Stav po zpracování: | nezalomeno |
Kódování: | Windows |
Archivace: | ZIP |
Datum zařazení: | 28.12.2016 |
Velikost souboru: | 170.02 KB |