Detail dokumentu

Název:Koření pro každé vaření
Autor: Lánská Dagmar
kolektiv autorů
Typ dokumentu:MONOGRAFIE
Předmětová skupina:VAŘENÍ A RECEPTY
Forma:příručka
Anotace:Publikace seznamuje se škálou koření, užívaného v kuchyních celého světa. Autoři uvádějí u každého druhu koření jeho původ, obsah významných látek a způsob využití na nejrůznější pokrmy. Součástí jsou i různé recepty z celého světa, recepty na různé kořenící směsi, oleje, pasty, octy, omáčky, majonézy atd.
Nakladatelství:Práce
Rok vydání:1975
Místo vydání:Praha
Rozsah:254 stran
ID dokumentu:34354
Stav zdroje:z internetu
Formát dokumentu: Text
Stav po zpracování:nezalomeno
Kódování:Windows
Archivace:ZIP
Datum zařazení:28.12.2016
Velikost souboru:170.02 KB