Detail dokumentu

Název:Hygiena výživy a nutriční epidemiologie
Podnázev:učební text pro posluchače 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy
Autor: Kudlová Eva
kolektiv autorů
Typ dokumentu:UČEBNICE
Předmětová skupina:Medicína
Forma:Pro vysoké školy
Anotace:Učební text je určen pro posluchače bakalářského oboru nutriční terapeut, ale i pro další specialisty v oboru výživa. První část, Výživa, se zabývá potravinami, živinami, výživovými doporučeními, různými typy stravování, vztahem mezi výživou a onemocněními i užíváním tabáku. V druhé části nazvané Epidemiologie podává přehled o hygieně potravin a problematice toxických látek, mikroorganismů a fyzikálních faktorů v souvislosti s potravinami a výživou.
Poznámka:K souboru rtf je přiložen zip s knihou ve formátu html, kde jsou na konci tabulky, grafy a diagramy.
Nakladatelství:Karolinum
Rok vydání:2009
Místo vydání:Praha
ISBN:978-80-246-1735-0
Rozsah:287 stran
Formát:21 cm
ID dokumentu:33811
Stav zdroje:od nakladatele
Formát dokumentu:RTF
Stav po zpracování:nezalomeno
Kódování:Windows
Archivace:ZIP
Datum zařazení:03.11.2016
Velikost souboru:2.38 MB