Detail dokumentu
Název: | Hygiena výživy a nutriční epidemiologie |
---|---|
Podnázev: | učební text pro posluchače 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy |
Autor: |
Kudlová Eva kolektiv autorů |
Typ dokumentu: | UČEBNICE |
Předmětová skupina: | Medicína |
Forma: | Pro vysoké školy |
Anotace: | Učební text je určen pro posluchače bakalářského oboru nutriční terapeut, ale i pro další specialisty v oboru výživa. První část, Výživa, se zabývá potravinami, živinami, výživovými doporučeními, různými typy stravování, vztahem mezi výživou a onemocněními i užíváním tabáku. V druhé části nazvané Epidemiologie podává přehled o hygieně potravin a problematice toxických látek, mikroorganismů a fyzikálních faktorů v souvislosti s potravinami a výživou. |
Poznámka: | K souboru rtf je přiložen zip s knihou ve formátu html, kde jsou na konci tabulky, grafy a diagramy. |
Nakladatelství: | Karolinum |
Rok vydání: | 2009 |
Místo vydání: | Praha |
ISBN: | 978-80-246-1735-0 |
Rozsah: | 287 stran |
Formát: | 21 cm |
ID dokumentu: | 33811 |
Stav zdroje: | od nakladatele |
Formát dokumentu: | RTF |
Stav po zpracování: | nezalomeno |
Kódování: | Windows |
Archivace: | ZIP |
Datum zařazení: | 03.11.2016 |
Velikost souboru: | 2.38 MB |